Ajattelin, että nyt on hyvä aika aloittaa inttipäiväkirja, kun palvelukseen astumiseen on jäljellä enää 19 päivää. Saapahan omia tuntemuksia hieman selvennettyä kun kirjoittaa niitä ylös.

Kesälomaa on vietetty koko kesäkuu. Toisaalta oli haikea lähteä Toyotalta kesälaitumille, kun työilmapiiri siellä oli niin mukava. Mutta en valita. Mikäs sen parempaa, kun että saa nukkua pitkään, käydä salilla ja lenkillä millon haluaa ja miten usein tahansa. Äitin luona Tuusniemellä on tullut muutama yö vietettyä.

Muuten olen tyytyväinen tämänhetkiseen fyysiseen kuntooni, mutta käden tilanne kyllä stressaa. Liiasta rasituksesta on joku lapaluun lähellä oleva hermo, jänne, lihas, mikä lie rasittunut ja pistävää kipuilua on tuntunut jo reilu pari viikkoa. Tänään sain käteen kortisonipiikin lääkäriltä. Toivottavasti auttaa. Käsi on ainakin ihan tunnoton.

Koko ajan pyörii mielessä, että mitäs sinne Kajaaniin otetaan mukaan. Ja kyytikin on vielä epäselvä. Äiti ei luota siihen, että linja-autolla osaisin yksin mennä :D Ja jos äiti vie minut, ei porukat tule käymään sitten enää omaistenpäivänä. Onhan tuota matkaakin Kajaaniin n. 200km. Vala meillä on ihmeellisesti jo 10. pv elokuuta. Yleensähän vala on myöhemmin, silloin kun naisten "harkinta" aika on päättynyt, eli 45 päivän jälkeen. Nyt vala on 28 päivän jälkeen. Kun käsittääkseni valan jälkeen edes nainen ei voi enää keskeyttää inttiä ilman, että se pitäisi käydä myöhemmin loppuun. Tuosta keskeyttämisestä puhun vaan yleisesti, en sillä että se minulla tulisi käymään mielessä. Eihän siellä kaikki hetket kivoja tule tietenkään olemaan, mutta pää kyllä kestää. Toivottavasti kroppakin.