Tähän aikaan huomenissa ollaan jo kurkkusalaatit päällä Kainuun prikaatissa. Onhan tätä jo odotettukin.

Nyt osaan nuo kaikki maavoimien arvomerkit, helpottaa varmaan kummasti elämää siellä. Pinkankin tekoa harjottelin (mulla todellakin on intin päiväpeitto kotona :P) .

Käteen koskee vaan kamalasti, mutta en anna sen häiritä. Sain toissapäivänä varmistuksen, että kädessä ei olekaan jännetulehdusta vaan joku hermo on hankautunut luuta vasten. Paranemiseen menee kolme kuukautta, eikä tähän oikein mitään hoitomuotoa ole. Kättä saa kumminkin vapaasti rasittaa miten tykkää. Kortisoni ei tähän vaivaan auta (joo-o, tässä se taas nähtiin ettei yksityislääkäreistä ole mihinkään).

Nyt on tavaratkin katottu valmiiksi. Olotila on kaikinpuolin jännä. Tuskinpa tulee yöllä edes nukkumatti käymään, kun jännittää niin kamalasti. En mä viime yönäkään nukkunu yhtään :D Aamulla on kumminki sen verran adrenaliinia veressä, että herääminen on helppoa. Kymmeneltä starttaa linja-auto, johon pitäis hypätä. Toivottavasti ei huomenna sada niin paljon kun tänään.

Mutta. Tänne kirjottelen seuraavan kerran varmaan kahden viikon päästä lomilla. Nyt tulevana viikonloppuna ollaan kiinni ja on omaistenpäivä.

Tsemppiä matkaan muillekin inttinaisille! Pidetään lippu korkeella.