Tj senkun vähenee. Kajaanissa en kovin kauaa kerenny koksun hommia tekemään, kun lähdin kolmeksi viikoksi komennukselle Lahteen huoltopalvelu-upseerikurssille. Kurssi oli suurelta osin ihan mukava, kaksi viikkoa istuttiin oppitunneilla ja yks viikko metsässä. Tuli taas todettua, että olis niiin paljon helpompaa olla mies intissä. Kouluttajat tuntui jatkuvasti ottavan esille sukupuoleni, kun ainut nainen kurssilla olin, pääsinpäs sen johdosta joukkueenjohtajankin nakkeja hoitamaan. Muuten siellä kyllä oltiin melko nollat taulussa koko kolme viikkoa.

Lahden junamatkoilla oli olo kun jollain eläintarhan eläimellä. Tuntui, ettei ihmiset ole ennen siellä nähneet naisvarusmiestä. "Martti hei, kato tuolla on naissotilas!" Joka matkalla vähintään kolme tyyppiä tuli kyselemään, ihmettelemään ja juttelemaan naisista armeijassa. Kuulin tarinoita, miten jotkut olivat itse olleet Ranskan muukalaislegioonassa kapteenina, ja kun siihen aikaan oli semmosta ja tämmöstä, ei sillon naisia ollut. Juuri näin :D

Nyt on mukava leiriputki päällä meillä hokitsussa, viime viikon tosiaan vietin kassulla b-ajolupakurssin merkeissä. Päästiin pilestämään Defendereillä :P Ens viikolla on tykistö-viesti-huolto yhteistoimintaharjoitus. Saas nähdä löydänkö taas itseni komentoteltasta taistelusuunnitelmia ja peitepiirroksia tekemästä. Minun homma on ainakin johtaa kaikki pääosien marssit. Mukavata :) Toukokuussa on vielä kaks viikon leiriä ja kesäkuussa loppusota. Nyt ei oo ainakaan mitkään parhaimmat leirikelit. On se mukavaa kun teltan pohjalla on puol metriä vettä ja joka paikassa lentää perseelleen kun on niin liukasta.

Nyt oon jopa ollut piiitkästä aikaa terveenä, ja olen päässyt salille ja lenkille. Vähän pelottaa, miten ne kesäkuun kotiutumistestit menee :D. On päässyt kunto aika paljon laskemaan tuon sairastelun myötä, mutta koko ajan kiritään takaisin.

Siviilimaailmaankin kuuluu hyvää. Avomies kantoi kamppeensa mun kämppään, ja päästiin aloittamaan mukava yhteiselo :) Isompaan kämppään muutetaan sitten vuoden päästä. Nyt ootetaan vaan kesää, että tulee kunnon moottoripyöräily kelit 8)